Kookstudio aan de A2

Na de vorige SMPM bijeenkomst in het najaar van 2017 zijn we stevig aan de slag gegaan met het concretiseren van een ambitie van Your Coach Next Door (YCND). We hebben een geschikte locatie gevonden voor het realiseren van de kookstudio of kookschool, een voorziening die in verschillende programma’s een belangrijke rol kan gaan spelen. Dus werd het hoog tijd om eens met alle partijen te gaan praten.

Snapseed 4.jpg

Midden in Wittevrouwenveld aan de Groene Loper ligt een unieke kans. Op 22 februari is het overleg gestart we met vele directe betrokkenen. Het werd een zeer inspirerende sessie. In vier afzonderlijke groepen kon men ideeën delen die betrekking hadden op een kansrijke uitvoering en ontwikkeling. Er waren betrokkenen van Trajekt, maatschappelijke organisaties, Hotelschool, Maastricht Sport, buurtwerkers en uit vele andere disciplines. 

Snapseed.jpg
FullSizeRender.jpg

Het team van Your Coach Next Door wist de enorme stroom aan tips en ideeën goed te handlen en zullen de komende week de oogst verwerken. Uiteraard was ook de Waterbar weer aanwezig, die zelfs bij deze winterkou nog een succesvolle trekker blijkt te zijn.

Snapseed 5.jpg